10 stappen - aandachtheelt.nl
10 stappen - aandachtheelt.nl

Een medewerker kan tijdens zijn werk in verschillende situaties te maken krijgen met psychische klachten. Dit kan te maken hebben met de thuissituatie, maar vaak zijn de klachten werk-gerelateerd. In alle gevallen is het zo dat wanneer een medewerker niet goed functioneert of zich ziek moet melden vanwege stress-, burn-out of angstklachten dit voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend is. De werknemer zit noodgedwongen thuis, de werkgever kan niet beschikken over een waardevolle kracht binnen het bedrijf. Welzijnspraktijk Aandacht in Almere is gespecialiseerd in de behandeling van psychische klachten bij werknemers of cliënten van bijvoorbeeld uitkeringsinstanties. Ons doel is blijvend herstel.

Hulp van Welzijnspraktijk Aandacht in Almere kan het ziekteverzuim bekorten

Wanneer een medewerker ziek thuis zit in verband met psychische klachten kan dit een lange tijd gaan duren. Het is niet verstandig om de medewerker te pushen, dit werkt in de meeste gevallen averechts. Veel beter is het om Welzijnspraktijk Aandacht in Almere in te schakelen voor deskundige hulp en begeleiding. Dankzij onze beproefde behandelmethode is de kans op succes groot. En dat niet alleen, we streven naar blijvend herstel zonder terugval. Hier is onafhankelijk onderzoek naar gedaan met zeer bemoedigende resultaten die je op de website kunt lezen. Wij gaan er vanuit dat een medewerker die kampt met een burn-out, stressklachten of angsten, volledig kan herstellen en weer met veel plezier aan de slag kan. Dit kost tijd, maar het resultaat is in veel gevallen positief.

Neem contact met ons op voor hulp aan je medewerker

Heb je een medewerker in je bedrijf die zich ziek heeft gemeld met psychische klachten of waarover je je zorgen maakt? Bespreek dan de mogelijkheid voor het inschakelen van externe hulp. Neem contact met ons op om te zien wat wij kunnen betekenen. Ook als de medewerker nog wel aan het werk is, maar bijvoorbeeld stressklachten heeft, kunnen wij hiervoor een traject inzetten. Welzijnspraktijk Aandacht in Almere werkt met trajecten die je kunt inkopen. Het grote voordeel daarvan is dat je vooraf precies weet wat de kosten zijn. Gedurende het traject vindt er regelmatig terugkoppeling plaats naar de werkgever of uitkeringsinstantie, waarbij de privacy en het medisch beroepsgeheim uiteraard niet worden geschonden. De medewerker wordt altijd geïnformeerd over wat er aan de opdrachtgever wordt teruggekoppeld.

Share This