10 stappen - aandachtheelt.nl
10 stappen - aandachtheelt.nl

Vergoedingen

Mijn begeleiding valt onder de aanvullende verzekering voor alternatieve zorg. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor therapie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Dit doen ze omdat ik als hulpverlener geregistreerd ben bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) binnen de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) Ook ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Er wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico.

De vergoeding kan verschillen per verzekeraar en de gekozen aanvullende verzekering. Of de hulpverlening wordt vergoed kun je navragen bij je verzekeraar. Om toestemming voor vergoeding te kunnen geven, zal je zorgverzekeraar de Registratienummers en AGB-codes van de praktijk aan je vragen. Je kunt hiervoor deze codes gebruiken:

AGB code 90060385 praktijk

AGB code 90100787 zorgverlener

Bekijk hier de vergoedingen per verzekeraar: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Tarieven particulier:

Kennismakingsgesprek (max. 90 minuten) gratis.

Hierbij leg ik uit wat mijn werkwijze is en kan je als potentiële cliënt aangeven waar je in vastloopt. Je krijgt een goed beeld van wat ik je kan bieden.

Tarief per sessie: € 85,00 (60-90 minuten, afhankelijk van wat je op dit moment nodig hebt).

Tarieven zakelijk zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Share This