10 stappen - aandachtheelt.nl
10 stappen - aandachtheelt.nl
Een burn-out kan iedereen overkomen. Juist de mentaal sterkste personen kunnen teveel hooi op hun vork nemen waardoor het uiteindelijk toch misgaat. Dan kan het als werkgever of bedrijfsarts een goed idee zijn om met de zieke medewerker te bespreken of een hulptraject moet worden ingezet. Zelf op eigen kracht herstellen kan, maar hulp bij een burn-out is vaak wenselijk om het proces goed te laten verlopen. Medewerkers die erg toegewijd zijn hebben vaak de neiging om te vroeg weer aan het werk te willen, zeker als ze het gevoel hebben onder druk te staan. De methode die Welzijnspraktijk Aandacht in Almere toepast is gericht op blijvend herstel.

Blijvend herstel met hulp bij een burn-out door een professional in Almere

Een burn-out is heel vervelend en kan een langdurige geschiedenis zijn tot de cliënt is hersteld. Als werkgever wil je natuurlijk zorgen voor een goede begeleiding. Deze ligt in eerste instantie bij de bedrijfsarts, maar je kunt zelf ook veel doen. Bijvoorbeeld door regelmatig contact op te nemen met de zieke medewerker. Niet om te vragen wanneer hij weer komt werken maar gewoon om te informeren hoe het gaat. Tijdens zo’n gesprek kun je aankaarten of deskundige hulp bij de burn-out gewenst is. Als de medewerker hiervoor open staat kan er een intake gesprek worden gepland om te zien wat wij voor hem of haar kunnen betekenen. Het traject kan zowel door de werkgever als dooreen bedrijfsarts of uitkerende instantie worden ingekocht.

Weet waar u aan toe bent met een begeleidingstraject bij een burn-out

Heeft een medewerker van je bedrijf een burn-out? Maak hulp bij het herstel dan in een vroeg stadium bespreekbaar. Geef aan dat de hulp is gericht op blijvend herstel. Je kunt voor meer informatie over onze behandelmethode contact met ons opnemen. Wanneer een medewerker open staat voor een traject kan er een afspraak worden gemaakt bij ons in Almere om de specifieke situatie te bespreken. Vaak spelen bij een burn-out ook stressklachten een rol en soms angst of zelfs paniekaanvallen. Al deze symptomen worden meegenomen in het behandeltraject. Als werkgever of bedrijfsarts ontvang je hiervoor een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Als beide partijen instemmen met het te volgen traject dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om je medewerker blijvend te laten herstellen van de burn-out.

 

Neem contact op

Share This